اخبار نقش آفرینان سلامت ، ایمنی غذا از مزرعه تا بشقاب را بهبود بخشند

نقش آفرینان سلامت ، ایمنی غذا از مزرعه تا بشقاب را بهبود بخشند

فرستادن به ایمیل چاپ

دبیر کل سازمان ملل متحد در پیامی به مناسبت روز جهانی بهداشت : نقش آفرینان سلامت ، ایمنی غذا از مزرعه تا بشقاب را بهبود بخشند

دبیر کل سازمان ملل متحد به مناسبت روز جهانی بهداشت ،7 آوریل 2015 برابر با 18 فروردین ماه سال جاری پیام داد.


دبیر کل سازمان ملل متحد در پیامی به مناسبت روز جهانی بهداشت ، 7 آوریل 2015 برابر با 18 فروردین ماه سال جاری ضمن اعلام اینکه غذای آلوده موجب 200 نوع بیماری می شود، گفت همه ما نقشی برای حفظ سلامت غذا از مزرعه تا بشقاب داریم.

در پیام بان کی مون آمده غذای آلوده به باکتری ها، ویروس ها، انگل ها یا مواد شیمیایی باعث 200 نوع بیماری از اسهال گرفته تا سرطان می گردد.

وی در این پیام آورده است: تهدیدات بالقوه جدید علیه ایمنی غذا در تمامی اوقات در حال ظهور است. تغییرات در روش های تولید، توزیع و مصرف غذا، پیدایش باکتری های مقاوم و افزایش سفرها و تجارت موجب دشواری در مدیریت عوامل بیماری همچنین آلودگی ذخیره غذایی می شود.

دبیرکل اظهار داشت: مصرف غذای ناسالم عمدتا گزارش نمی شود و غالبا مشکلی نادیده گرفته در جهان است.

وی گفت: با در نظر داشتن گستره زنجیره عرضه غذا در سراسر جهان، نیاز به تقویت نظام ایمنی غذا در میان کشور ها حیاتی تر می شود.

بان کی مون در این پیام افزوده است: به همین دلیل سازمان جهانی بهداشت در روز جهانی سلامت از همه کشورها و نقش آفرینان می خواهد ایمنی غذا از مزرعه تا بشقاب و هر جا بین این دو را بهبود بخشند./

یادداشت خود را اضافه نمایید

نام شما:
موضوع:
یادداشت: